✔  Miljøbevidst rengøring til privat og erhverv

✔  Vi har over 30 års erfaring i branchen​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

Rydning af dødsbo​

​Danske Rengøring varetager rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo er ofte en helt uoverskuelig opgave at stå med som pårørende, Danske Rengøring samarbejder med dødsboets administrator og står for kontakten til for eksempel advokat, boligselskab eller vicevært.

Danske Rengøring kan foretage en totaltømning af dødsboet, inklusiv rydning af eksempelvis kælder, loftsrum, udhus og garage. Danske Rengøring varetager også eventuel afmontering af faste tæpper og gardiner med videre.

​Rengøring af dødsbo aftales og tilpasses dine behov.

Rydning af dødsbo kan være en totalrengøring af hele dødsboet med afvaskning af alle flader, det vil sige gulve, vægge og lofter, radiatorer og vindueskarme. Afvaskning af køkken, inklusiv skabe og skuffer ind- og udvendigt, rensning af ovn og emhætte. Afvaskning af toilet og badeværelse, toilettet desinficeres udvendig og afkalkes indvendigt, bruseniche, badekar og armaturer afkalkes. I hele boligen fjernes spindelvæv, paneler og døre afvaskes og alle gulve støvsuges og vaskes grundigt.

Med rengøring af dødsbo som totalrengøring er boligen klar til igen at blive solgt eller udlejet. En totalrengøring sørger for at boligen fremstår helt ren og indflytningsklar.

Rengøring af dødsbo kan også inkludere haven. Danske Rengøring slår græsset, ordner bede og klipper hækken, så haven ser pæn og velholdt ud.

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengøre med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt