​Rydning af dødsbo​

​Danske Rengøring varetager rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo er ofte en helt uoverskuelig opgave at stå med som pårørende, Danske Rengøring samarbejder med dødsboets administrator og står for kontakten til for eksempel advokat, boligselskab eller vicevært.

Danske Rengøring kan foretage en totaltømning af dødsboet, inklusiv rydning af eksempelvis kælder, loftsrum, udhus og garage. Danske Rengøring varetager også eventuel afmontering af faste tæpper og gardiner med videre.

​Rengøring af dødsbo aftales og tilpasses dine behov.

Rydning af dødsbo kan være en totalrengøring af hele dødsboet med afvaskning af alle flader, det vil sige gulve, vægge og lofter, radiatorer og vindueskarme. Afvaskning af køkken, inklusiv skabe og skuffer ind- og udvendigt, rensning af ovn og emhætte. Afvaskning af toilet og badeværelse, toilettet desinficeres udvendig og afkalkes indvendigt, bruseniche, badekar og armaturer afkalkes. I hele boligen fjernes spindelvæv, paneler og døre afvaskes og alle gulve støvsuges og vaskes grundigt.

Med rengøring af dødsbo som totalrengøring er boligen klar til igen at blive solgt eller udlejet. En totalrengøring sørger for at boligen fremstår helt ren og indflytningsklar.

Rengøring af dødsbo kan også inkludere haven. Danske Rengøring slår græsset, ordner bede og klipper hækken, så haven ser pæn og velholdt ud.

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.