Har du brug for rengøringshjælp?

Har du brug for en hjælpende hånd til rengøringen i dit hjem i en travl og stressende hverdag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Danske Rengøring i Haslev tilbyder vi privat rengøringshjælp til konkurrencedygtige priser i bl.a. Køge, Greve, Ringsted og omegn.

Flere og flere vælger at betale for privat rengøring, da tiden til huslige pligter i en hektisk hverdag er stærkt begrænset. Forældre arbejder mere end nogensinde før, og mange ønsker samtidig mere kvalitetstid sammen med deres familie.

Få en individuelt tilpasset rengørings- og serviceaftale

Hos Danske Rengøring får du en rengørings- og serviceaftale tilpasset lige præcis dine ønsker og behov. Vi tilbyder løbende at tilpasse din rengøringsservice, så hvis dine behov til rengøringshjælp ændrer sig, så ændrer vi aftalen tilsvarende.

Vores serviceaftale er til en fast, aftalt pris, så der kommer ingen uventede ekstra udgifter eller tillæg. Det er dog naturligvis altid muligt at tilkøbe ekstra ydelser. Det kan f.eks. være:

Med en serviceaftale med Danske Rengøring får du tilknyttet to kontaktpersoner, som altid vil være opdaterede og informerede omkring din aftale om rengøringshjælp. Det gør, at vi altid er tilgængelige, når du har brug for os, så vi kan leve op til vores mission: At levere landets absolut bedste kundeservice.

Hvad koster privat rengøring?

Vi tilbyder en billig pris på privat rengøring, der afhænger af, hvor stor din bolig er, og om du har husdyr. Vores priser starter fra 499 kr.

Du kan læse mere om vores priser her samt finde en vejledende prisoversigt.

Hver tredje rengøring er gratis

Du kan fratrække dine udgifter til f.eks. privat rengøringshjælp på din selvangivelse. Håndværker- og servicefradraget betyder, at du kan opnå en besparelse på 33 %. Det svarer til, at du får hver tredje rengøring gratis, og derudover tilbyder vi endda billig rengøring for privatpersoner.

Kontakt os for mere information om vores rengøringsløsninger

Kunne du tænke dig at bruge din fritid på at være sammen med familien frem for at gøre rent?

Hos Danske Rengøring tilbyder vi privat rengøringshjælp i bl.a. Glostrup, Ballerup, Hvidovre og flere andre omkringliggende områder, og vi gør det til en billig pris samt med fokus på god service og et flot resultat.

Ønsker du at høre mere om vores services, eller har du nogle spørgsmål angående privat rengøring? Så hører vi gerne fra dig. Vi har altid tid til at tale med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.