Erhvervsrengøring udføres med stor erfaring, omhu og overblik

​Leder du efter en virksomhed, der kan udføre omhyggelig og professionel erhvervsrengøring? Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring.

Vi har adresse i Haslev, men har mange kunder i og omkring Køge, Greve og Ringsted. Vi dækker dog hele Sjælland, hvis det ønskes, så det er bare med at kontakte os.

Vi hjælper med stort og småt

Rengøring kan omfatte mange forskellige slags ting, og indenfor erhvervsrengøring vil der også være mange forskellige slags lokaler, der skal rengøres. Heldigvis kan vi tilbyde rengøringsservice til lidt af hvert.

Vi tilbyder effektiv rengøring til konkurrencedygtige priser indenfor:

 • Kontor
 • Lager
 • Center
 • Produktion
 • Kantine
 • Hovedrengøring
 • Specialopgaver såsom lak/polish på gulve og opskuring af lak/polish

Spørg os endelig, hvis du ikke kan finde en ønsket opgave på listen ovenfor – vi har prøvet lidt af hvert, og med en bred vifte af kompetencer er der næsten ikke den rengøringsopgave, vi ikke kan klare.

Der er mange fordele ved grundig erhvervsrengøring

Rengøring til erhverv er et ædelt håndværk, der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring i Haslev kan du være sikker på, at vi altid udfører vores arbejde med største omhu, flid og respekt for din arbejdsplads. Med Danske Rengørings erhvervsrengøring kan du og dine kolleger med ro i sindet holde fyraften og vende tilbage morgenen efter til en ny dag i skinnende, velduftende og rengjorte lokaler.

Giv dine medarbejdere en god og sund arbejdsplads

En skinnende ren arbejdsplads har en stor indflydelse på dine medarbejdere, men det sender også gode signaler til eventuelle kunder. Ud over de åbenlyst praktiske fordele ved erhvervsrengøring har rengøring også noget at sige ift. et godt indeklima. Det er vigtigt at sørge for, der er ordnede forhold på arbejdspladsen for alles skyld. Det er ikke sundt for helbredet at trække vejret i støvede omgivelser, og derfor er det vigtigt med jævnlig rengøring.

Hos Danske Rengøring benytter vi derfor miljøvenlige rengøringsmidler, så både vores og dine medarbejdere er sikrede gode arbejdsvilkår.

Fleksibel og individuelt tilpasset rengøringsplan

Når du tegner en kontrakt på erhvervsrengøring med vores rengøringsfirma, får du en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på dine behov og ønsker til rengøring, kvalitet og pris. Vi følger op med løbende kvalitetskontrol og er i tæt kontakt med dig for at sikre, at rengøringen altid er udført til din fulde tilfredshed.

Fast serviceleder og rengøringsteam

Din virksomhed får tilknyttet et fast team af erfarne rengøringsspecialister for at sikre et ensartet, højt kvalitetsniveau. Din virksomhed får desuden en fast serviceleder, som bl.a. varetager møder og kvalitetskontrol. Rengøringen vil altid være ensartet, da en eller flere serviceassistenter er sat godt ind i lige præcis din arbejdsplads. På denne måde kan vi også sikre at opfylde dine behov og krav, så du kan være tilfreds, når du dagen efter møder ind til en rengjort arbejdsplads.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Prisen på erhvervsrengøring afhænger af hvilke slags erhvervslokaler, der er tale om. På kontor kan vi tilbyde faste priser pr. gang, hvor der udføres en standardkontorrengøring.

For kontorrengøring gælder følgende:

 • Op til 100m2: 425,00 kr.
 • Op til 250m2: 645,00 kr.
 • Op til 500m2: 995,00 kr.
 • Op til 1.000m2: 1.565,00 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Er der tale om butiksrengøring, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi får lidt detaljer om butikken og specielle behov og ønsker. Derfra kan vi udarbejde et uforpligtende og billigt tilbud ud fra vores priser. Hvis det er en helt tredje slags erhvervsrengøring, gælder det samme som for butiksrengøring: vi taler sammen først, hvorefter vi kan give dig en fair og konkret pris.

Bestil tid til et uforpligtende møde om din erhvervsrengøring

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Du kan altid booke et uforpligtende møde, hvor du kan høre nærmere om vores priser, visioner og fremgangsmetoder. Vi besvarer naturligvis gerne spørgsmål til dette møde, men vi tager den også gerne med dig over telefon eller e-mail. Ring til os i dag på telefon 93 94 99 10 eller send en e-mail til kontakt@danske-ren.dk for at booke et uforpligtende møde. Du kan også benytte dig af kontaktformularen, som du kan finde på forsiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.