✔  Miljøbevidst rengøring til privat og erhverv

✔  Vi har over 30 års erfaring i branchen​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

Flytterengøring

Flytterengøring er rengøring efter man fraflytter en bolig, eller når man overtager en bolig. Hos Danske Rengøring tilbyder vi flytterengøring til både private og for erhverv.

Flytterengøring er en god måde at aflevere sin bolig til den nye ejer på og flytterengøring er et helt fantastisk grundlag for dit nye liv i din nye bolig.

Når du skal flytte er der ofte en stram deadline, for flytterengøring hvad enten det er ved fraflytning eller for at få den bedste start i din nye bolig. Danske Rengøring udfører flytterengøring på dine præmisser, du bestemmer opgaverne og vi udfører dem. Når vi er færdige gennemgår vi rengøringen med dig og vi går ikke før du er tilfreds.​

Boligforeninger kan stille forskellige krav, dem gennemgår vi sammen med dig, så du er sikker på at bolig overdragelsen forløber problemfrit. Danske Rengøring håndterer også flytterengøring for vores ejendomsservice kunder og kan klare opgaverne selv med kort varsel. Således er boligerne rengjort og klar til de nye beboere så de kan flytte ind i deres nye rene hjem.

En flytterengøring der varetages af Danske Rengøring er en flytterengøring der bliver tilpasset dine behov uanset om du er privatperson eller ejendomsadministrator. Vores fleksibilitet og store erfaring gør at vi sørger for at tilrettelægge rengøringen i samarbejde med eventuelle malere og håndværkere der også skal udføre opgaver i boligen.​

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengøre med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt