Flytterengøring

Flytterengøring er rengøring efter man fraflytter en bolig, eller når man overtager en bolig. Hos Danske Rengøring tilbyder vi flytterengøring til både private og for erhverv.

Flytterengøring er en god måde at aflevere sin bolig til den nye ejer på og flytterengøring er et helt fantastisk grundlag for dit nye liv i din nye bolig.

Når du skal flytte er der ofte en stram deadline, for flytterengøring hvad enten det er ved fraflytning eller for at få den bedste start i din nye bolig. Danske Rengøring udfører flytterengøring på dine præmisser, du bestemmer opgaverne og vi udfører dem. Når vi er færdige gennemgår vi rengøringen med dig og vi går ikke før du er tilfreds.​

Boligforeninger kan stille forskellige krav, dem gennemgår vi sammen med dig, så du er sikker på at bolig overdragelsen forløber problemfrit. Danske Rengøring håndterer også flytterengøring for vores ejendomsservice kunder og kan klare opgaverne selv med kort varsel. Således er boligerne rengjort og klar til de nye beboere så de kan flytte ind i deres nye rene hjem.

En flytterengøring der varetages af Danske Rengøring er en flytterengøring der bliver tilpasset dine behov uanset om du er privatperson eller ejendomsadministrator. Vores fleksibilitet og store erfaring gør at vi sørger for at tilrettelægge rengøringen i samarbejde med eventuelle malere og håndværkere der også skal udføre opgaver i boligen.​

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.