✔  Miljøbevidst rengøring til privat og erhverv

✔  Vi har over 30 års erfaring i branchen​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

​Håndværker rengøring

Din deadline er vores deadline!​

Har du brug for oprydning og rengøring efter håndværkere? Danske Rengøring har den erfaring det kræver at levere et godt resultat!

Danske Rengøring udfører håndværker rengøring for såvel private som erhverv. Vi sørger for at der igen kommer orden og at savsmuld og skidt forsvinder.

Håndværker rengøring er flere ting, det kan for eksempel være mens byggeriet står på og det kan være som afleverings rengøring. 

Danske Rengøring har stor erfaring med håndværker rengøring, i samarbejde med byggelederen planlægges opgaverne så de bliver udført efterhånden som arbejdet med byggeriet udvikler sig. Danske Rengørings afleverings rengøring garanterer dig at du overholder din deadline. For din deadline er vores deadline!​

Håndværker rengøring som afleverings rengøring betyder at du er sikker på at flytte ind i en fuldstændig ren bygning og med det samme kan koncentrere dig om at komme på plads og i gang med at bo og leve eller i gang med at arbejde.​

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengøre med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt