Professionel håndværkerrengøring

Din deadline er vores deadline!​

Har du brug for oprydning og rengøring efter håndværkere? Danske Rengøring har den erfaring det kræver at levere et godt resultat! Danske Rengøring udfører håndværker rengøring for såvel private som erhverv. Vi sørger for at der igen kommer orden og at savsmuld og skidt forsvinder.

Håndværker rengøring er flere ting, det kan for eksempel være mens byggeriet står på og det kan være som afleverings rengøring. Danske Rengøring har stor erfaring med håndværker rengøring, i samarbejde med byggelederen planlægges opgaverne så de bliver udført efterhånden som arbejdet med byggeriet udvikler sig. Danske Rengørings afleverings rengøring garanterer dig at du overholder din deadline. For din deadline er vores deadline!​

Håndværker rengøring som afleverings rengøring betyder at du er sikker på at flytte ind i en fuldstændig ren bygning og med det samme kan koncentrere dig om at komme på plads og i gang med at bo og leve eller i gang med at arbejde.​

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.