✔  Miljøbevidst rengøring til privat og erhverv

✔  Vi har over 30 års erfaring i branchen​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

Om Danske Rengøring​

Danske Rengøring har stor erfaring indenfor en lang række serviceydelser. Vi er et familieejet servicevirksomhed med over 18 års erfaring indenfor rengøringsbranchen.


Danske Rengøring er en virksomhed med ordnede forhold, vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller gældende regler.
Hos Danske Rengøring går vi op i faglighed, tætte relationer og medarbejdertrivsel. Dette er med til at sikre vores høje kvalitet og en ensartet rengøring.

Vi stiller høje krav til os selv; det er ikke nok, at vi er fagligt dygtige og har potentialet til at udføre arbejdet til perfektion. Det skal også føres ud i livet; hver eneste dag – af hver assistent – hos hver eneste kunde​

Vision

Danske Rengøring vil kendes på vores høje kvalitet og kundeservice. 

Vi vil til enhver tid opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi vil skabe de bedste forhold for kunder og medarbejdere.

Vi vil være synlige og det skal være nemt at komme i kontakt med 

Danske Rengøring. Som service virksomhed vil vi udvikle os hele tiden. Vi kan altid blive bedre!​

Mission

Kontakten til vores kunder skal være professionel og servicemindet. Vi foretager jævnligt opfølgning og rettelser skal ske omgående.

Hos Danske Rengøring er vi til for vores kunder, derfor skal vi lytte til jeres behov og fokuspunkter, sammen skaber vi de bedste resultater.

Der er højt til loftet i Danske Rengøring, vi lytter til vores medarbejdere. Kun i fællesskab kan vi skabe de resultater vi og vores kunder ønsker.

Vi arbejder hver dag på at skabe den bedste arbejdsplads for vores ansatte, de er den vigtigste del af vores forretning. Vi er ikke bedre end vores medarbejdere.​

Hver år støtter​ vi

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengøre med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt