Danske Rengøring har stor erfaring indenfor en lang række serviceydelser. Vi er et familieejet servicevirksomhed med over 18 års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Danske Rengøring er en virksomhed med ordnede forhold, vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller gældende regler.

Hos Danske Rengøring går vi op i faglighed, tætte relationer og medarbejdertrivsel. Dette er med til at sikre vores høje kvalitet og en ensartet rengøring.

Vi stiller høje krav til os selv; det er ikke nok, at vi er fagligt dygtige og har potentialet til at udføre arbejdet til perfektion. Det skal også føres ud i livet; hver eneste dag – af hver assistent – hos hver eneste kunde​.​

​​

Vision

  • Danske Rengøring vil kendes på vores høje kvalitet og kundeservice.
  • ​Vi vil til enhver tid opfylde vores kunders ønsker og behov.
  • ​Vi vil skabe de bedste forhold for kunder og medarbejdere.
  • ​Vi vil være synlige og det skal være nemt at komme i kontakt med
  • Danske Rengøring. Som service virksomhed vil vi udvikle os hele tiden. Vi kan altid blive bedre!​​

Mission

  • Kontakten til vores kunder skal være professionel og servicemindet. Vi foretager jævnligt opfølgning og rettelser skal ske omgående.
  • Hos Danske Rengøring er vi til for vores kunder, derfor skal vi lytte til jeres behov og fokuspunkter, sammen skaber vi de bedste resultater.
  • Der er højt til loftet i Danske Rengøring, vi lytter til vores medarbejdere. Kun i fællesskab kan vi skabe de resultater vi og vores kunder ønsker.

Vi arbejder hver dag på at skabe den bedste arbejdsplads for vores ansatte, de er den vigtigste del af vores forretning. Vi er ikke bedre end vores medarbejdere.

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.