Hovedrengøring​

For mange er hovedrengøring i virkeligheden bare noget der skal overstås! Det er besværligt, tidskrævende og hårdt arbejde. Danske Rengøring kommer og ordner det hele for dig, mens du laver det du i virkeligheden gerne vil bruge din tid på. Vi har det rigtige udstyr til hovedrengøring og benytter så vidt muligt miljøvenlige produkter.

Når du bestiller en hovedrengøring hos Danske Rengøring, kommer vi og aftaler det fulde omfang af opgaven og vi går ikke før du er tilfreds. Alle vores hovedrengørings opgaver kan afsluttes med en gennemgang af aftalen som sikrer dig at alt er som du har bestilt. Vil du gerne have følelsen af ro og velvære så er det en oplagt ide at give din bolig en hovedrengøring i gave.​

Hovedrengøring - gør du hovedrent en til to gange om året?

Den daglig rengøring får sjældent snavset helt i bund – derfor er det vigtigt at gøre hovedrent en til to gange om året. Med en hovedrengøring udført af Danske Rengøring er du sikker på at snavs og møg er forsvundet når du vender retur til din bolig. Især køkken og badeværelser kan være ekstra udfordrende med kalkaflejringer og mad- og hårrester.

Har du husdyr vil det være godt med ekstra grundig aftørring af døre og vægge og måske skal sofaerne støvsuges eller aftørres ekstra grundigt.

Danske Rengøring tilbyder en masse forskellige serviceopgaver, så du kan blot vælge hvilke der passer til dine behov. Vi planlægger hoverengøring opgaverne sammen med dig, så det er bare at vælge til. Bliv budt velkommen indenfor i din egen rene og velduftende bolig med en total A til Å hovedrengøring.

Er du træt af den tilkalkede håndvask...

…og orker du ikke at skrubbe mere i brusenichen, så kontakt Danske Rengøring for et tilbud på din hovedrengøring. Danske Rengøring udfører hovedrengøring efter dine præmisser; du stiller opgaverne og vi udfører dem.

Bemærk Danske Rengøring vurderer alle opgaver individuelt også din næste hovedrengøring.​

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.