✔  Miljøbevidst rengøring til privat og erhverv

✔  Vi har over 30 års erfaring i branchen​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

Butiksrengøring med miljøvenlige rengøringsmidler​

​Hos Danske Rengøring har vi stor erfaring med butiksrengøring til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Glostrup, Ballerup, Hvidovre og omegn. Vi har i over 20 år serviceret Danmarks største supermarkedskæder, byggemarkeder og ejendomsmæglere.

Vi ved, hvad der skal til for at bevare den høje kvalitet hver dag – hele året.

Derfor bør du lade os varetage din butiksrengøring

Driver du en fødevarebutik, skal du ikke bekymre dig. Når Danske Rengøring overtager jeres rengøring, sikrer vi dig elitesmileyen, og vi bevarer den så længe, vi varetager opgaven.

Vælger du Danske Rengøring som leverandør af butiksrengøring, får du et specielt tilpasset kvalitetsprogram, som sikrer rengøring af høj kvalitet hver dag. Det er vigtigt for os, at din butik står klar og er indbydende, så I er klar til at åbne for jeres kunder.

Vi har kvalificeret og motiveret rengøringspersonale

Rengøring af butik af høj kvalitet kræver kvalificerede og motiverede medarbejdere. Derfor er vores medarbejdere sikret ordentlige forhold ifølge gældende overenskomst. Vi arbejder med miljøvenlige rengøringsmidler for at sikre miljø, medarbejdere og kvalitet.

Få en opstartspakke på rengøring

Vi tilbyder en unik opstartspakke hos alle vores nye kunder. Vores opstartspakke indeholder bl.a. dobbelt bemanding, indtil vores rengøringspersonale er selvkørende. Dette er med til at sikre høj kvalitet allerede fra første dag. 

Vi stiller store krav til stabilitet og sikkerhed i rengøringen for vores kunder. Alle vores medarbejdere bruger et loginsystem ude hos den enkelte kunde, som sikrer, at vi kan følge rengøringens udførelse. Det er kun den tilknyttede medarbejder der kan logge ind på de tilknyttede opgaver og dette giver stor sikkerhed for jer for, at aftalt butiksrengøring udføres til tiden.

Vi har overvågning på alle vores opgaver 24/7 hele året rundt.

Med en Serviceløsning fra Danske Rengøring får du:

  • Kvalitetsprogram
  • Fast rengøringsteam
  • Overvågning af din opgave
  • Ordnede forhold
  • Fokus på miljøet
  • Rabat på ekstraopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på butiksrengøring i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores butiksrengøring, eller ønsker du en pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 93 94 99 10, benyt vores kontaktformular eller skriv til e-mail kontakt@danske-ren.dk.​

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengøre med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt