​Butiksrengøring med miljøvenlige rengøringsmidler​

​​Hos Danske Rengøring har vi stor erfaring med butiksrengøring til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Køge, Greve, Haslev, Ringsted og omegn. Vi har i over 20 år serviceret Danmarks største supermarkedskæder, byggemarkeder og ejendomsmæglere.

Vi ved, hvad der skal til for at bevare den høje kvalitet hver dag – hele året.

Derfor bør du lade os varetage din butiksrengøring

Driver du en fødevarebutik, skal du ikke bekymre dig. Når Danske Rengøring overtager jeres rengøring, sikrer vi dig elitesmileyen, og vi bevarer den så længe, vi varetager opgaven.

Vælger du Danske Rengøring som leverandør af butiksrengøring, får du et specielt tilpasset kvalitetsprogram, som sikrer rengøring af høj kvalitet hver dag. Det er vigtigt for os, at din butik står klar og er indbydende, så I er klar til at åbne for jeres kunder.

Vi har kvalificeret og motiveret rengøringspersonale

Rengøring af butik af høj kvalitet kræver kvalificerede og motiverede medarbejdere. Derfor er vores medarbejdere sikret ordentlige forhold ifølge gældende overenskomst. Vi arbejder med miljøvenlige rengøringsmidler for at sikre miljø, medarbejdere og kvalitet.

Få en opstartspakke på rengøring

Vi tilbyder en unik opstartspakke hos alle vores nye kunder. Vores opstartspakke indeholder bl.a. dobbelt bemanding, indtil vores rengøringspersonale er selvkørende. Dette er med til at sikre høj kvalitet allerede fra første dag.

​Vi stiller store krav til stabilitet og sikkerhed i rengøringen for vores kunder. Alle vores medarbejdere bruger et loginsystem ude hos den enkelte kunde, som sikrer, at vi kan følge rengøringens udførelse. Det er kun den tilknyttede medarbejder der kan logge ind på de tilknyttede opgaver og dette giver stor sikkerhed for jer for, at aftalt butiksrengøring udføres til tiden.

Vi har overvågning på alle vores opgaver 24/7 hele året rundt.

Med en Serviceløsning fra Danske Rengøring får du:

  • Kvalitetsprogram
  • Fast rengøringsteam
  • Overvågning af din opgave
  • Ordnede forhold
  • Fokus på miljøet
  • Rabat på ekstraopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på butiksrengøring i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores butiksrengøring, eller ønsker du en pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 93 94 99 10, benyt vores kontaktformular eller skriv til e-mail kontakt@danske-ren.dk.​

Bestil et uforpligtende møde

Kontakt Danske Rengøring allerede i dag via formularen og få kvalitetsbevidst rengøringsservice.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

2

Sublim rengøringsservice

Hvorfor vælge rengøringsservice fra Danske Rengøring?​

Ønsker du at vide mere om vores priser? Klik her

​Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent.

​Vi rengører med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu. Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads.

​Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en erfaren servicepartner.

​Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

Når I tegner en rengørings kontrakt med Danske Rengøring får I en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Bemærk! Formularen er en forespørgsel og er ikke bindende. Vi vender tilbage inden for én hverdag.

Firmainformation

Danske Rengøring

CVR-nummer: 29349851

Egevej 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

​Hos Danske Rengøring beskæftiger vi os med rengøring i mange former og størrelser for både​private og erhverv, herunder kontorrengøring. Kontakt os for et godt tilbud.