✔ Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring​

✔ Vi rengør med dygtighed, overblik og omhu​

✔ Servicepartner som lytter til dine behov​

Privat rengøring udføres professionelt og omhyggeligt

Har du brug for en hjælpende hånd til rengøringen i dit hjem i en travl og stressende hverdag? Hos Danske Rengøring i Haslev tilbyder vi privat rengøring til konkurrencedygtige priser i blandt andet Ballerup, Glostrup, Hvidovre og omegn.

Flere og flere vælger at få rengøringshjælp, da tiden til huslige pligter i en hektisk hverdag er stærkt begrænset. Forældre arbejder mere end nogensinde før, og mange ønsker samtidig mere kvalitetstid sammen med deres familie.

Få en individuelt tilpasset rengørings- og serviceaftale

Hos Danske Rengøring får du en individuel rengørings- og serviceaftale tilpasset præcis til dine ønsker og behov. Vi tilbyder løbende tilpasning af serviceaftalen, hvis dine behov til privatrengøring ændrer sig, så ændrer vi aftalen tilsvarende.

Vores serviceaftale er til en fast, aftalt p​ris, så der kommer ingen uventede ekstra udgifter eller tillæg. Det er naturligvis altid muligt at tilkøbe ekstra ydelser, som for eksempel privat hovedrengøring.

Med en serviceaftale med Danske Rengøring får du tilknyttet to kontaktpersoner, som altid vil være opdateret og informeret om din aftale. Det gør, at vi altid er tilgængelige, når du har brug for os, så vi kan leve op til vores mission: At levere landets absolut bedste kundeservice.

Hver tredje rengøring er gratis

Du kan fratrække dine udgifter til for eksempel privat rengøring og hovedrengøring på din selvangivelse. Håndværkerfradraget betyder, at du opnår en besparelse på 33 %. Det svarer til, at du får hver tredje rengøring gratis, og derudover tilbyder vi endda billig rengøring.

Kontakt os for mere information om privat rengøring

Ønsker du at høre mere om vores services, eller har du yderligere spørgsmål angående privat rengøring? Hos Danske Rengøring har vi altid tid til at tale med dig, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os i dag på telefon 93 94 99 10, benyt vores kontaktformular eller send en e-mail til kontakt@danske-ren.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengør med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring eller erhvervsrengøring er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

facebook logo (sort) 1

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt