Få en god pris på vinduespudsning

Fedtede og plettede vinduer. Vinduer der blokerer udsynet på grund af skidt. Gør dig selv en tjeneste og få pudset dine vinduer. Skinnende rene vinduer gør hele forskellen i dit hjem eller din virksomhed. Lad solens stråler komme ind og nyd blanke rene vinduer, du kan være bekendt at vise frem. Beskidte vinduer er ikke alene kedelige at se på for jer indenfor, de sender også et skidt signal til dem udenfor.

Og hvorfor dog ikke få pudset vinduerne af en professionel? Det er småpenge det koster sammenlignet med glæden ved rene vinduer. 

Hvor mange vinduer har du?

Der er stor forskel på hvor mange vinduer en bolig har. Er det store panorama vinduer eller vinduer opdelt i 4 ruder (eller mere)? Din vinduespudser tager sig betalt for antal vinduer, men også for hvor mange ruder der er i hvert vindue. Et almindeligt parcelhus i 1-plan har fx ofte 16 ruder, mens et 2-plan hus fx kan have 50 Dannebrogsruder.

Hvor ofte skal du have pudset?

Hvor ofte skal man have pudset vinduer? Det er der ikke noget fast svar på. De fleste vælger 1 gang om måneden, men for en almindelig familie i et typisk hus, kan det også bare være en gang i kvartalet. Det afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte. Har du fx en butik midt inde i byen, hvor der er masser af bilos, så er det en god ide at få pudset oftere. Der er ingenting der skræmmer kunder væk som en beskidt frontrude.

Brug vores bestillingsformular herunder

I vores bestillingsformular herunder, kan du nemt bestille vinduespudsning. Udfyld felterne og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud på vinduespudsning. 

Bestil vinduespudsning​

Hvilken type kunde er du?​

Privat​person

 
Hvor ofte?Hus eller rækkehus

Udvendigt eller indvendigt

Skal stige benyttes?

Vinduer over 3 kvm.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervskunde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tre grunde til at vælge Danske Rengøring

Fast serviceassistent ved privat- og erhvervsrengøring

Vi ved at privat rengøring er en tillidssag og derfor får du en fast tilknyttet serviceassistent, der står for din rengøring. Dette sikrer at du får en optimal og ensartet rengøring, således at dit hjem eller din virksomhed altid fremstår rent og velduftende efter hvert besøg af Danske Rengøring.

Vi rengør med dygtighed, overblik og omhu

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.
Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Derfor kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Servicepartner som lytter til dine behov

Når du vælger Danske Rengøring som din servicepartner til privat rengøring, erhvervsrengøring og til vinduespolering er du sikker på at få en servicepartner som lytter til dine behov og opfylder dem.

Kerneværdier

Vi har over 30 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi står inde for grundig service

Danske Rengøring

Egevej 6, 4690 Haslev

Tlf.: 93 94 99 10
E-mail: kontakt@danske-ren.dk
CVR: 29349851

Få et godt tilbud på rengøring

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din rengøringsopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt