Få en god pris på vinduespudsning

Så let er det at beregne prisen på vinduespudsning

Fedtede og plettede vinduer. Vinduer der blokerer udsynet på grund af skidt. Gør dig selv en tjeneste og få pudset dine vinduer. Skinnende rene vinduer gør hele forskellen i dit hjem eller din virksomhed. Lad solens stråler komme ind og nyd blanke rene vinduer, du kan være bekendt at vise frem. Beskidte vinduer er ikke alene kedelige at se på for jer indenfor, de sender også et skidt signal til dem udenfor.

Og hvorfor dog ikke få pudset vinduerne af en professionel? Det er småpenge det koster sammenlignet med glæden ved rene vinduer. Her får du et par tip til hvordan du let beregner prisen på vinduespudsning.

Hvor mange vinduer har du?

Der er stor forskel på hvor mange vinduer en bolig har. Er det store panorama vinduer eller vinduer opdelt i 4 ruder (eller mere)? Din vinduespudser tager sig betalt for antal vinduer, men også for hvor mange ruder der er i hvert vindue. Et almindeligt parcelhus i 1-plan har fx ofte 16 ruder, mens et 2-plan hus fx kan have 50 Dannebrogsruder.

Hvor ofte skal du have pudset?

Hvor ofte skal man have pudset vinduer? Det er der ikke noget fast svar på. De fleste vælger 1 gang om måneden, men for en almindelig familie i et typisk hus, kan det også bare være en gang i kvartalet. Det afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte. Har du fx en butik midt inde i byen, hvor der er masser af bilos, så er det en god ide at få pudset oftere. Der er ingenting der skræmmer kunder væk som en beskidt frontrude.

Brug vores vinduespudsning prisberegner

På vores vinduespudsning prisberegner side, kan du nemt beregne prisen på din vinduespudsning. Du udfylder oplysninger om antal ruder, hvor ofte der skal pudses og så får du et prisoverslag og tilbud. Nemt og hurtigt.

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked