Danske Rengøring varetager rydning af dødsbo.

Rydning af dødsbo er ofte en helt uoverskuelig opgave at stå med som pårørende, Danske Rengøring samarbejder med dødsboets administrator og står for kontakten til for eksempel advokat, boligselskab eller vicevært.

Danske Rengøring kan foretage en totaltømning af dødsboet, inklusiv rydning af eksempelvis kælder, loftsrum, udhus og garage. Danske Rengøring varetager også eventuel afmontering af faste tæpper og gardiner med videre.

Rengøring af dødsbo aftales og tilpasses dine behov.

Rydning af dødsbo kan være en totalrengøring af hele dødsboet med afvaskning af alle flader, det vil sige gulve, vægge og lofter, radiatorer, vindueskarme og vindues polering. Afvaskning af køkken, inklusiv skabe og skuffer ind- og udvendigt, rensning af ovn og emhætte. Afvaskning af toilet og badeværelse, toilettet desinficeres udvendig og afkalkes indvendigt, bruseniche, badekar og armaturer afkalkes. I hele boligen fjernes spindelvæv, paneler og døre afvaskes og alle gulve støvsuges og vaskes grundigt.

Med rengøring af dødsbo som totalrengøring er boligen klar til igen at blive solgt eller udlejet. En totalrengøring sørger for at boligen fremstår helt ren og indflytningsklar.

Rengøring af dødsbo kan også inkludere haven. Danske Rengøring slår græsset, ordner bede og klipper hækken, så haven ser pæn og velholdt ud.

Cleaning sponge held in hand while cleaning bathroom with french lettering nettoyage
 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked