CleaningLady2

Flere og flere vælger at få privat rengøring, da hverdagen i mange familier har ændret sig i tidens løb. Børnefamilier arbejder mere end nogen sinde før og tiden til de huslige pligter kan være begrænset og mange ønsker mere tid sammen med deres familie.

Ældre kan have brug for en frisk hånd som hjælp til rengøring i hjemmet, da opgaven kan være svær selv at overskue eller udføre.

Vi er hos Danske Rengøring glade for at være til stede og være med til at lette byrden for dem som har behov for hjælp til privat rengøring.

Vi ved godt at privat rengøring er en tillidssag! Derfor vægter vi højt at det er den samme serviceassistent der kommer i dit hjem og gør rent og hjælper til.

Hos Danske Rengøring får du en individuelt tilpasset rengørings

Hos Danske Rengøring får du en individuelt tilpasset rengørings- og serviceaftale, så præcis dine behov bliver opfyldt. Vi tilbyder løbende tilpasning af serviceaftalen, hvis dine behov ændrer sig, så ændrer vi aftalen tilsvarende.

Danske Rengørings serviceaftale er en fastpris aftale, så der kommer ikke nogen uventede ekstra udgifter eller tillæg. Det er naturligvis altid muligt at tilkøbe ekstra ydelser, som for eksempel ekstra rengøring eller hovedrengøring.

Med en serviceaftale med Danske Rengøring får du tilknyttet to kontaktpersoner som altid vil være opdateret og informeret om din serviceaftale. Det gør at vi er mere tilgængelige og vi kan leve op til vores mission om at være de bedste til kundeservice.

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.