Privat rengøring er en god hjælp i en til tider hektisk hverdag.

Flere og flere vælger at få privat rengøring, da hverdagen i mange familier har ændret sig i tidens løb. Børnefamilier arbejder mere end nogensinde før og tiden til de huslige pligter kan være begrænset og mange ønsker mere kvalitetstid sammen med deres familie.

Ældre kan have brug for en frisk hånd som hjælp til privat rengøring i hjemmet, da opgaven kan være svær selv at overskue eller udføre.

Vi er hos Danske Rengøring glade for at være til stede og være med til at lette byrden for dem som har behov for hjælp til privat rengøring.

Vi ved godt at privat rengøring er en tillidssag! Derfor vægter vi højt at det er den samme serviceassistent der kommer i dit hjem og gør rent og hjælper til.

Hos Danske Rengøring får du en individuelt tilpasset rengørings- og serviceaftale.

En privat rengørings aftale bliver individuelt tilpasset præcis dine behov. Hos Danske Rengøring tager vi hensyn til det du har brug for og ønsker af os.

Hos Danske Rengøring får du en helt individuelt tilpasset rengørings- og serviceaftale, så præcis dine behov bliver opfyldt. Vi tilbyder løbende tilpasning af serviceaftalen, hvis dine behov ændrer sig, så ændrer vi aftalen tilsvarende.

Danske Rengørings serviceaftale er en fastpris aftale, så der kommer ikke nogen uventede ekstra udgifter eller tillæg. Det er naturligvis altid muligt at tilkøbe ekstra ydelser, som for eksempel ekstra privat rengøring eller hovedrengøring.

Med en serviceaftale med Danske Rengøring får du tilknyttet to kontaktpersoner som altid vil være opdateret og informeret om din serviceaftale. Det gør at vi er mere tilgængelige og vi kan leve op til vores mission om at være de bedste til kundeservice. Kort sagt skal det være rigtig godt skal du vælge Danske Rengørings privat rengøring.

Hver tredje rengøring er GRATIS!

Privat rengøring og fradrag; den nuværende regering har genindført håndværkerfradraget. Det betyder at du kan fratrække dine udgifter til for eksempel privat rengøring og hovedrengøring på din selvangivelse. Håndværkerfradraget betyder at din reelle udgift til privat rengøring når fradraget er trukket indebærer en besparelse for dig på 33 %.

Privat rengøring kan altså ses på denne måde; hver tredje private rengøring er GRATIS!

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked