Flytterengøring

cleaning-before-your-moveFlytterengøring er rengøring efter man fraflytter en bolig, eller når man overtager en bolig. Hos Danske Rengøring tilbyder vi flytterengøring til både private og for erhverv.

Flytterengøring er en god måde at aflevere sin bolig til den nye ejer på og flytterengøring er et helt fantastisk grundlag for dit nye liv i din nye bolig.

Når du skal flytte er der ofte en stram deadline, for flytterengøring hvad enten det er ved fraflytning eller for at få den bedste start i din nye bolig.

Danske Rengøring udfører flytterengøring på dine præmisser, du bestemmer opgaverne og vi udfører dem. Når vi er færdige gennemgår vi rengøringen med dig og vi går ikke før du er tilfreds.

Boligforeninger kan stille forskellige krav, dem gennemgår vi sammen med dig, så du er sikker på at bolig overdragelsen forløber problemfrit.

Danske Rengøring håndterer også flytterengøring for vores ejendomsservice kunder og kan klare opgaverne selv med kort varsel. Således er boligerne rengjort og klar til de nye beboere så de kan flytte ind i deres nye rene hjem.

En flytterengøring der varetages af Danske Rengøring er en flytterengøring der bliver tilpasset dine behov uanset om du er privatperson eller ejendomsadministrator. Vores fleksibilitet og store erfaring gør at vi sørger for at tilrettelægge rengøringen i samarbejde med eventuelle malere og håndværkere der også skal udføre opgaver i boligen.

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked