Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er et vigtigt håndværk der kræver dygtighed, overblik og omhu.

Hos Danske Rengøring kan I være sikre på at vi altid udfører vores arbejde med respekt for, at vi befinder os på jeres arbejdsplads. Med Danske Rengørings erhvervsrengøring kan I med ro i sindet holde fyraften og komme tilbage morgenen efter til en ny dag i rengjorte lokaler.

Hos Danske Rengøring stiller vi høje krav til os selv; det er ikke nok, at vi er fagligt dygtige og har potentialet til at udføre arbejdet til perfektion. Det skal også føres ud i livet; hver eneste dag – af hver assistent – hos hver eneste kunde.

Danske Rengøring leverer erhvervs rengøring inden for;

  • Kontor
  • Lager
  • Center
  • Produktion
  • Kantine

Vi udfører også specialopgaver som for eksempel;

  • Hovedrengøring
  • Lak/polish på gulve
  • Opskurring af lak/polish gulve
  • Rengøring og oprydning efter håndværkere

Hos Danske Rengøring sætter vi en ære i at levere tilfredsstillende erhvervsrengøring hver gang. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov udarbejder vi en effektiv løsning, dette er med til at sikre at I er tilfredse med vores arbejde, da vi arbejder ud fra jeres præmisser.

Når I tegner en erhvervsrengørings kontrakt med Danske Rengøring får I altså en specielt udformet rengøringsplan, der er baseret på jeres behov og ønsker. Vi følger op med løbende kvalitetskontrol og tæt kontakt, dette sikrer at rengøringen af jeres virksomhed altid er fuldt tilfredsstillende.

Til vores erhvervsrengørings kunder tilknytter vi faste serviceassistenter for at sikre et ensartet, højt niveau af rengøringen. Herudover får I en fast serviceleder som også varetager møder og kvalitetskontrol.

Sådan starter vi samarbejdet: (Aftaleprocessen)

Praksis når I overvejer at benytte Danske Rengøring:

1: Gratis og uforpligtende møde

Ved vores indledende kontakt, enten telefonisk, pr. mail eller anden vis, aftaler vi et uforpligtigende møde hos dig. Således kan vi hilse på hinanden og vi kan se firmaet og sammen aftale hvor der skal gøres rent og i hvilket interval. Denne samtale danner grundlag for det uforpligtigende tilbud du efterfølgende modtager.

2: Uforpligtende tilbud

Efter vores møde udarbejder vi et konkret tilbud, med udgangspunkt i det vi har aftalt hos dig. Når tilbuddet er færdigt, sender vi det til dig så du i ro og mag kan læse det i gennem og tilføje og ændre i tilbuddet, hvis der skulle være behov herfor. Såfremt der er ændringer til tilbuddet, foretager vi ændringerne og fremsender et nyt tilbud til gennemlæsning og godkendelse. Når du er tilfreds med tilbuddet sender vi en kontrakt om indgåelse af aftale.

3: Indgåelse af aftale

Når du har godkendt vores tilbud, er det tid til at få styr på formaliteterne med en underskrift på kontrakten, udlevering af nøgler m.m. og naturligvis aftale hvornår du ønsker at vi starter med rengøringen.

4: Første rengøring

Ved den første rengøring sætter Danske Rengøring ekstra tid af således at vores serviceassistenter har god tid til at lære områderne og vores aftale at kende. Dette gør vi for at sikre at hele rengøringsplanen bliver udført efter aftale og vores serviceassistent ikke er i tvivl om hvad der skal gøres og ikke skal gøres.

5: Samarbejdet

Vi foretager løbende uanmeldte kontrolbesøg hos dig og ligeledes ringer eller skriver vi jævnligt til dig for at sikre at kvaliteten af vores rengøring altid lever op til den indgåede aftale og dine krav. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du oplever problemer eller gerne vil foretage ændringer i aftalen.

Er det tid til at tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe jer, så kontakt os.

Så aftaler vi tid for et indledende uforpligtende møde.

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked