Om os

Danske Rengøring har stor erfaring indenfor en lang række serviceydelser. Vi er et familieejet servicevirksomhed med over 18 års erfaring indenfor rengøringsbranchen.
Danske Rengøring er en virksomhed med ordnede forhold, vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller gældende regler.
Hos Danske Rengøring går vi op i faglighed, tætte relationer og medarbejdertrivsel. Dette er med til at sikre vores høje kvalitet og en ensartet rengøring.
Vi stiller høje krav til os selv; det er ikke nok, at vi er fagligt dygtige og har potentialet til at udføre arbejdet til perfektion. Det skal også føres ud i livet; hver eneste dag – af hver assistent – hos hver eneste kunde

Vision

Danske Rengøring vil kendes på vores høje kvalitet og kundeservice. Vi vil til enhver tid opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi vil skabe de bedste forhold for kunder og medarbejdere.

Vi vil være synlige og det skal være nemt at komme i kontakt med Danske Rengøring. Som service virksomhed vil vi udvikle os hele tiden. Vi kan altid blive bedre!

Mission

Kontakten til vores kunder skal være professionel og servicemindet. Vi foretager jævnligt opfølgning og rettelser skal ske omgående.

Hos Danske Rengøring er vi til for vores kunder, derfor skal vi lytte til jeres behov og fokuspunkter, sammen skaber vi de bedste resultater.

Der er højt til loftet i Danske Rengøring, vi lytter til vores medarbejdere. Kun i fællesskab kan vi skabe de resultater vi og vores kunder ønsker.

Vi arbejder hver dag på at skabe den bedste arbejdsplads for vores ansatte, de er den vigtigste del af vores forretning. Vi er ikke bedre end vores medarbejdere.

 

 

Gratis vurdering

 Support

Tlf.: 93 94 99 10

Velkommen til Danske Rengøring. Vi er klar til at hjælpe dig, om du er ny eller eksisterende kunde.

Du kan benytte vores kontakt formular til venstre, vi besvare henvendelser inden for en hverdag.

Gratis vurdering

Få en uforpligtende vurdering og et tilbud på din opgave.

 
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked